PostOn- uutiskirjeet ja tiedotteet


Sähköinen viestintä on kustannustehokkain tapa saavuttaa suuri joukko tuotteistasi tai palveluistasi kiinnostuneita asiakkaita. Sähköisen viestin avulla tavoitat kotimaan ja ulkomaan asiakkaan hetkessä samaan hintaan.

Uutiskirje-palvelumme on suomalainen - ja suomenkielinen. Saat ohjeet ja neuvot suomeksi. Toiveitasi kuunnellaan ja niiden mukaan kehitämme tuotteitamme palvelemaan yritystänne yhä paremmin.

Voit myös toteuttaa tehokkaan ja edullisen markkinointikampanjan PostOnin avulla.

Lue lisää

Visuaalinen viestintä ja graafinen suunnittelu


Visuaalinen ilme ja graafinen suunnittelu ovat tärkeitä osia organisaation viestinnän suunnittelussa. Ulkoasu  vahvistaa kuvaa osaamisesta.

Teemme graafisen suunnittelun toimeksiantoja painotuotteisiin ja verkkojulkaisuihin. Saat kauttamme vaikkapa käyntikortit, flyerit tai sähköistä markkinointikampanjaanne tukevan printtimainoksen. Lisäksi teemme graafisen suunnittelun toimeksiantoja asiakkaillemme online-palveluitamme koskeviin tuotteisiin, kuten PostOn uutiskirjeisiin.

Lue lisää

UUTISKIRJEET JA SALATTU VIESTINTÄ

Lisätietoja ja hinnat löydät palveluiden omilta sivuilta:

Uutiskirjeet

 

GRAAFINEN SUUNNITELU

Esimerkkejä toteuttamistamme ulkoasuista ja graafisesta suunnittelusta mm. käyntikortteihin ja messutulosteisiin löydät portfoliosta.

Portfolio

 


Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä